Κρουαζιέρες στα νησιά του Αιγαίου για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Reviewed by Momizat on . Κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου, τους µήνες Ιούνιο και Σεπτέµβριο, για δικαιούχους των παροχών του Οργανισµού Εργατικής Εστίας από όλη την Ελλάδα, ενέκριναν η Κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου, τους µήνες Ιούνιο και Σεπτέµβριο, για δικαιούχους των παροχών του Οργανισµού Εργατικής Εστίας από όλη την Ελλάδα, ενέκριναν η Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Κρουαζιέρες στα νησιά του Αιγαίου για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας

Κρουαζιέρες στα νησιά του Αιγαίου για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας

Κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου, τους µήνες Ιούνιο και Σεπτέµβριο, για δικαιούχους των παροχών του Οργανισµού Εργατικής Εστίας από όλη την Ελλάδα, ενέκριναν η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οργανωµένο και δηµοφιλές πρόγραµµα του Ο.Ε.Ε , στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραµµάτων αναψυχής, που προσφέρει φέτος τη δυνατότητα σε 9.600 άτοµα να περιηγηθούν σε νησιά του Αιγαίου , απολαµβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ LINES. Οι κρουαζιέρες θα είναι 4 ηµερών, µε 3 διανυκτερεύσεις εντός του πλοίου, σε καµπίνες 2-4 ατόµων.

Στους εκδροµείς προσφέρεται δωρεάν διατροφή και έκπτωση 15% σε ποτά, σκευάσµατα κλπ.

Οι κρουαζιέρες που θα πραγµατοποιηθούν από το λιµάνι της Θεσσαλονίκης στις 1 και 4 Ιουνίου κατευθύνονται σε Τήνο-Σύρο-Μύκονο-Λέσβο και από το λιµάνι του Πειραιά στις 8 και 11 Ιουνίου και 24 και 27 Σεπτεµβρίου, σε Μύκονο-Ρόδο-Τήνο-Σύρο.

Στο πρόγραµµα µπορούν να συµµετάσχουν όσοι πέρυσι έκαναν χρήση µικτού προγράµµατος παροχών, µε την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν δελτία κοινωνικού τουρισµού, δεν συµµετείχαν και δε θα συµµετάσχουν σε κάποιο εκδροµικό πρόγραµµα του Οργανισµού (για το 2008).

Για την παραλαβή των εισιτηρίων ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε κ.Κωνσταντίνος Λιάπης καλεί από τη ∆ευτέρα 5 Μαιου τους δικαιούχους παροχών του Ο.Ε.Ε από όλη την Ελλάδα που επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα, να προσέλθουν στα Περιφερειακά Γραφεία του Ο.Ε.Ε, προκειµένου να απογραφούν καθηµερινά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες 8.00-14.30 µέχρι να εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι:αστυνοµική ταυτότητα, θεωρηµένα βιβλιάρια ασθενείας απόσπασµα ατοµικού λογαριασµού ασφάλισης µε 100 ηµεροµίσθια του έτους 2007, Α.Φ.Μ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top