Πρόσκληση συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Κουίζ για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009 Reviewed by Momizat on . Αν είσαι μαθητής/τρια ηλικίας 10 έως και 15 ετών οι γνώσεις σου μπορούν να σε «ταξιδέψουν»! Φέτος για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009, η οποία θα εορταστεί σ Αν είσαι μαθητής/τρια ηλικίας 10 έως και 15 ετών οι γνώσεις σου μπορούν να σε «ταξιδέψουν»! Φέτος για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009, η οποία θα εορταστεί σ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Πρόσκληση συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Κουίζ για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009

Πρόσκληση συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Κουίζ για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009

Αν είσαι μαθητής/τρια ηλικίας 10 έως και 15 ετών οι γνώσεις σου μπορούν να σε «ταξιδέψουν»!

Φέτος για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2009, η οποία θα εορταστεί στις 10 Φεβρουαρίου σε πάνω 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κόμβων Ασφαλούς Διαδικτύου Insafe (http://www.saferinternet.org/) διοργανώνει κουίζ που εξετάζει τις γνώσεις σου στα νέα μέσα, αλλά και σε θέματα όπως ο πολιτισμός, η γεωγραφία και η ιστορία των χωρών της Ευρώπης.

Ο Ελληνικός Κόμβος Ασφαλούς Διαδικτύου σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στο φετινό διαγωνισμό μπαίνοντας στο: www.insafequiz.eun.org μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2009.

Οι νικητές του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, που θα ανακοινωθούν στις 16 Ιανουαρίου, θα προσκληθούν στην ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Λουξεμβούργο στις 10 Φεβρουαρίου για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου !

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top