Δηλώσεις του Προέδρου κ. Θεοτοκάτου Βασίλειου Reviewed by Momizat on . ο πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας Βασίλης Θεοτοκάτος κατηγορεί μέσω του euronews τον νυν πρωθυπουργό ότι μιμείται τους προκατόχους του, ο πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας Βασίλης Θεοτοκάτος κατηγορεί μέσω του euronews τον νυν πρωθυπουργό ότι μιμείται τους προκατόχους του, Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Δηλώσεις του Προέδρου κ. Θεοτοκάτου Βασίλειου

Δηλώσεις του Προέδρου κ. Θεοτοκάτου Βασίλειου

ο πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας Βασίλης Θεοτοκάτος κατηγορεί μέσω του euronews τον νυν πρωθυπουργό ότι μιμείται τους προκατόχους του, πλήττοντας την πολύτεκνη οικογένεια.

«Όχι απλώς φτωχοποίηση προσπαθεί η κυβέρνηση να επιβάλει, αλλά ουσιαστικά, αφού έχει ήδη φτωχοποιήσει τους πολυτέκνους, να τους οδηγήσει στην εξαθλίωση. Αυτήν την ώρα η Ελλάδα έχει ένα πρόβλημα και το πρόβλημά της ποιο είναι; Ότι έχει μπει σε έναν δρόμο που την οδηγεί στο νεκροταφείο», δηλώνει ο κ. Θεοτοκάτος.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ, το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας έχει ενταθεί στο βαθμό που η χώρα βρίσκεται σε ασφαλή κατεύθυνση για να μετατραπεί σε ένα έθνος γερόντων, αφού ήδη οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το άρθρο του euronews και να δείτε το σχετικό βίντεο

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top