Διάθεση Δωρεάν Εισιτήριων Του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Reviewed by Momizat on . Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ι.Μ.Ε.) είναι Ν.Π.Ι.Δ. με κοινωνική πολιτιστική και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Σκοπός του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού είναι να Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ι.Μ.Ε.) είναι Ν.Π.Ι.Δ. με κοινωνική πολιτιστική και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Σκοπός του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού είναι να Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Διάθεση Δωρεάν Εισιτήριων Του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Διάθεση Δωρεάν Εισιτήριων Του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ι.Μ.Ε.) είναι Ν.Π.Ι.Δ. με κοινωνική πολιτιστική και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Σκοπός του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού είναι να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και την ελληνική παράδοση, να κάνει συνειδητή την οικουμενική διάσταση του Ελληνισμού και να προβάλει τη συμβολή του στην εξέλιξη του πολιτισμού, έτσι ώστε το παρελθόν να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος και να εμπνευστεί και πάλι η σύγχρονη σκέψη από το ελληνικό πνεύμα. 

Η Eurobank διέθεσε στην Ε.Π.Α. οκτακόσια (800) εισιτήρια για τις Εκθέσεις του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού τα οποία ισχύουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012.

Το κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 254, στον Ταύρο, όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει διαδραστικές εκθέσεις, περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας, εκπαιδευτικά προγράμματος κ.ά.

Για όσους πολύτεκνους ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Πειραιώς 68β), μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού των εισιτηρίων.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top