Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Reviewed by Momizat on . Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών γνωστοποιεί ότι στην εντατική προσπάθεια που εκπονεί να στηρίξει την οικογένεια η οπ Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών γνωστοποιεί ότι στην εντατική προσπάθεια που εκπονεί να στηρίξει την οικογένεια η οπ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών γνωστοποιεί ότι στην εντατική προσπάθεια που εκπονεί να στηρίξει την οικογένεια η οποία πλήττεται καθημερινά, προσφέρει δωρεάν Κοινωνική και Ψυχολογική Στήριξη, καθώς και Νομική Υποστήριξη, βοηθώντας και εμψυχώνοντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά πολυμελών ή μονογονεϊκών κ.λπ. οικογενειών, να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα με σθένος και αξιοπρέπεια.

Η διεύθυνση του ΚΕ.Σ.Ο. ανακοινώνει ότι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του όσοι ενδιαφέρονται (Ακαδημίας 95, 4ος όροφος, τηλ. 210-3811274 & 210-3811536), για:

  • Κοινωνική υποστήριξη, η οποία προσφέρεται δωρεάν καθημερινά από τα γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο. από τις 09.00- 14.00.
  • Ψυχολογική υποστήριξη, η οποία παρέχεται κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 16.00 έως τις 19.00.
  • Νομική υποστήριξη, η οποία προσφέρεται στα γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο. κάθε Πέμπτη από τις 16.00 έως 19.00.

Για τα θέματα σίτισης, παραπέμπει τις οικογένειες στις Ενορίες, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με το ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ και την ΑΠΟΣΤΟΛΗ – όπου αδυνατούν οι ενορίες, να ανταποκριθούν – που δρουν πυροσβεστικά.

Για τα θέματα ένδυσης τις παραπέμπει στη Ταβιθά (Ακομινάτου 23, τηλ 210-5240070).

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top