Με 35ετία συν 5 χρόνια πλασματικά οι ένστολοι Reviewed by Momizat on . Ενιαία όρια ηλικίας με τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους θα ισχύουν στο εξής και για τους ένστολους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς. Την τελ Ενιαία όρια ηλικίας με τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους θα ισχύουν στο εξής και για τους ένστολους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς. Την τελ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Με 35ετία συν 5 χρόνια πλασματικά οι ένστολοι

Με 35ετία συν 5 χρόνια πλασματικά οι ένστολοι

Ενιαία όρια ηλικίας με τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους θα ισχύουν στο εξής και για τους ένστολους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς.

Την τελευταία στιγμή μπήκε στο νομοσχέδιο ρύθμιση που προβλέπει ότι και οι ένστολοι στο εξής θα συνταξιοδοτούνται με 40 χρόνια ασφάλισης.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες για τους στρατιωτικούς θα δοθεί «δώρο» πέντε έτη πλασματικός χρόνος ασφάλισης χωρίς να τον εξαγοράσουν, ώστε να βγουν στην ουσία με 35ετία.

Από τη γενική ρύθμιση εξαιρούνται όσοι συμπληρώνουν έως το τέλος του 2010 τις προϋποθέσεις που προβλέπει σήμερα ο Κώδικας Στρατιωτικών Συντάξεων.

Έτσι θα μπορέσουν να βγουν στη σύνταξη με 25 χρόνια υπηρεσίας ή να παραμείνουν στην εργασία τους και να συνταξιοδοτηθούν με τους σημερινούς όρους τα ερχόμενα χρόνια.

Πηγή: Το Βήμα

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top