ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ : ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Reviewed by Momizat on . Η FrieslandCampina γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος προσφέροντας κουτιά γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ στην ΑΣΠΕ Η 1η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Η FrieslandCampina γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος προσφέροντας κουτιά γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ στην ΑΣΠΕ Η 1η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ : ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ : ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η FrieslandCampina γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος προσφέροντας κουτιά γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ στην ΑΣΠΕ

Η 1η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, με απόφαση της Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η FrieslandCampina Hellas, Επίσημος Χορηγός της ΑΣΠΕ και ΕΠΑ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, ξεκινά την Τετάρτη 29 Μαΐου στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/NOYNOY.gr μία online εφαρμογή στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να βοηθήσουν στην συγκέντρωση κουτιών γάλακτος.

Μπαίνοντας στην εφαρμογή, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τη λέξη “Γάλα” γραμμένη σε διαφορετικές γλώσσες του κόσμου. Στην συνέχεια θα επιλέγουν μία από τις λέξεις και θα συμπληρώνουν στο ειδικό πεδίο την γλώσσα στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη λέξη και θα υποβάλλουν την συμμετοχή τους.

Για κάθε συμμετοχή με σωστή απάντηση, η FrieslandCampina θα προσφέρει ένα κουτί γάλακτος NOYNOY Εβαπορέ στην Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ).

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top