Τα προϊόντα Babylino Sensitive στηρίζουν την Πολύτεκνη Οικογένεια Reviewed by Momizat on . Τα Babylino αναγνωρίζουν τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει και να φροντίσει τα παιδιά της μέσα στις δύσκολες συνθήκες τ Τα Babylino αναγνωρίζουν τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει και να φροντίσει τα παιδιά της μέσα στις δύσκολες συνθήκες τ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Τα προϊόντα Babylino Sensitive στηρίζουν την Πολύτεκνη Οικογένεια

Τα προϊόντα Babylino Sensitive στηρίζουν την Πολύτεκνη Οικογένεια

NeoProgSthrPolytOiko

Τα Babylino αναγνωρίζουν τις θυσίες που καλείται να κάνει μια πολύτεκνη οικογένεια για να μεγαλώσει και να φροντίσει τα παιδιά της μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Γι’ αυτό δημιουργούν το νέο πρόγραμμα στήριξης από  συστηματικές και συνεχείς κοινωνικές δράσεις.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε και έχετε παιδί ή παιδιά ηλικίας μέχρι 3 ετών, μπορείτε να γίνετε τώρα μέλος του Babylino Club και να αποκτήσετε τη δυνατότητα, να επωφεληθείτε από τα ειδικά προνόμια, μόνο για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπως:

  • Συμμετοχή σε κληρώσεις, αποκλειστικά για πολύτεκνους, με δώρο βρεφικές πάνες ή άλλα χρηστικά βρεφικά δώρα.
  • Αποστολή δειγμάτων βρεφικών προϊόντων
  • Επιπλέον εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας

Μοναδική προϋπόθεση είναι η πολυτεκνική σας κάρτα (ΑΣΠΕ) να βρίσκεται σε ισχύ και να έχετε παιδί έως 3 ετών.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα Πολυτέκνων πατώντας στο ακόλουθο link http://www.babylino.gr/babylino-club-form  και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής,  εισάγοντας (απαραίτητα) στο ειδικό πεδίο, τον αριθμό πολυτεκνικής κάρτας  σε ισχύ που θα σας ζητηθεί.

Το πρόγραμμα είναι μέρος μιας συνολικής πρωτοβουλίας της εταιρίας ΜΕΓΑ να υποστηρίξει με ουσιαστικές κοινωνικές δράσεις την πολύτεκνη οικογένεια.

Ενδεικτικά τα Babylino Sensitive το Σεπτέμβριο του 2014 προσέφεραν σχολικά είδη τα οποία διανεμήθηκαν σε παιδιά πολύτεκνων, ενώ πρόσφατα χορήγησε στην Ένωσή μας 2.100 τεμάχια βρεφικές πάνες για αγόρια ηλικίας μέχρι 3 ετών.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top