Κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί Φίλοι, Στις μέρες μας, με τα τόσα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, με τις συνεχείς περικοπές και αλλαγές στο δημόσιο σύστημα υγείας και τις σ Αγαπητοί Φίλοι, Στις μέρες μας, με τα τόσα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, με τις συνεχείς περικοπές και αλλαγές στο δημόσιο σύστημα υγείας και τις σ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Υγεία » Κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ

Κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ

Αγαπητοί Φίλοι,

Στις μέρες μας, με τα τόσα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε, με τις συνεχείς περικοπές και αλλαγές στο δημόσιο σύστημα υγείας και τις συνέπειες που αυτές έχουν δημιουργήσει η κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ μπορεί να ανακουφίσει εσάς και την οικογένειά σας από ιατρικές δαπάνες και να σας προσφέρει μία αξιοπρεπή παρακολούθηση της υγεία σας.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι η κάρτα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ μπορεί να λειτουργήσει σαν την μοναδική εναλλακτική και συμπληρωματική λύση που σε συνδυασμό με την Κοινωνική σας Ασφάλιση μπορεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα σας και να σας απαλλάξει από ταλαιπωρίες και προβλήματα στα θέματα υγείας σας.

Πρόκειται για την κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ένα μη ασφαλιστικό προϊόν, που προσφέρει σημαντικά προνόμια & παροχές υγείας στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας καθώς επίσης και ένα Δίκτυο 2000 ιατρών πανελλαδικά. Οι κάτοχοι της κάρτας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ έχουν πρόσβαση σε:

1) ΔΩΡΕΑΝ γιατρούς όλων των ειδικοτήτων σε νοσοκομεία όλης της χώρας

2) Διαγνωστικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ή Τιμές ΔΗΜΟΣΙΟΥ χωρίς παραπεμπτικό ή έως και 70% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο

3) Νοσηλείες με σημαντικές εκπτώσεις

4) 4 ΔΩΡΕΑΝ Check-Up ετησίως για κάθε μέλος της οικογένειάς σας

5) Γιατροί όλων των ειδικοτήτων από 25€ σε όλη την Ελλάδα

6) Συντονισμός και προετοιμασία νοσηλείας στο εξωτερικό

7) Ιατρική Γραμμή Βοήθειας και Συντονισμού, 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο

8) Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας

9) Η κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ συνεργάζεται με ένα πολύ δυναμικό Δίκτυο Οδοντιάτρων σε όλη την Ελλάδα και σας προσφέρει 50% έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες.

Η κάρτα απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και κατάστασης υγείας.

Στην κάρτα μπορεί να ενταχθεί όλη η οικογένεια, εσείς ως κύριος κάτοχος της κάρτας, ο/η σύζυγος, τα παιδιά σας μέχρι 30 ετών καθώς και οι ηλικιωμένοι γονείς και των δύο συζύγων. Η κάρτα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ είναι η μόνη κάρτα υγείας της αγοράς που καλύπτει ΔΩΡΕΑΝ τους ηλικιωμένους γονείς των δύο συζύγων ανεξάρτητα με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν και την ηλικία τους.

24ωρη ΓΡΑΜΜΗ ΥΓΕΙΑΣ 801-11-22277 (από σταθερό αστική χρέωση), 210-41-30077 (από κινητό)

Το ετήσιο κόστος για την απόκτηση της κάρτας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ είναι για τα μέλη του συνεταιρισμού μας ΜΟΝΟ α) 85€ ή β) 99€ μαζί με το Πανελλαδικό Οδοντιατρικό Δίκτυο μας για εσάς και όλη την οικογένειάς σας.

Σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 213-0025582 ώστε να μας δώσετε:

α. Τα στοιχεία του ή της συζύγου, ΑΦΜ & ΑΔΤ

Β. Των παιδιών σας

β. Τα στοιχεία των γονέων σας

γ. Τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και το e-mail σας

Κατεβάστε τα ενημερωτικά φυλλάδια:

Ενημερωτικό Φυλλάδιο 1

Ενημερωτικό Φυλλάδιο 2

Ενημερωτικό Φυλλάδιο 3

Ενημερωτικό Φυλλάδιο 4

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top