Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Αρωγός Των Πολύτεκνων Οικογενειών Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, με την υπ’ αριθ. 18160/2013 απόφασή του, που έλαβε στην 1113η Συνεδρίασή του, τη Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, με την υπ’ αριθ. 18160/2013 απόφασή του, που έλαβε στην 1113η Συνεδρίασή του, τη Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Αρωγός Των Πολύτεκνων Οικογενειών

Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Αρωγός Των Πολύτεκνων Οικογενειών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, με την υπ’ αριθ. 18160/2013 απόφασή του, που έλαβε στην 1113η Συνεδρίασή του, της 28ης Αυγούστου 2013, αποφάσισε ομόφωνα τη μείωση στους λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης των πολυτέκνων οικογενειών, που υδροδοτούνται απ΄ αυτή, ως κατωτέρω:

1. Οικογένειες από 4 έως 6 μέλη, έκπτωση 10% ετησίως.

2. Οικογένειες από 7 έως 8 μέλη, έκπτωση 35% ετησίως και

3. Οικογένειες από 9 έως 13 μέλη, έκπτωση 68% ετησίως.

Το παραπάνω πρόγραμμα υποδηλώνει την κοινωνική ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Ε.ΥΔ.Α.Π. και ειδικότερα του Προέδρου της και Διευθύνοντα Συμβούλου της κ. Αντωνίου Βαρθολομαίου και των στενών συνεργατών του.

Επιτέλους ένας κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος, όπως αποδείχτηκε πως είναι ο κ. Αντώνιος Βαρθολομαίος, εδέησε νε βρεθεί στην κατάλληλη θέση!

Ο κ. Βαρθολομαίος και οι στενοί του συνεργάτες, διαβεβαίωσαν την αντιπροσωπία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Σ.Π.Ε. και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών, στη συνάντηση που είχαν στην Ε.ΥΔ.Α.Π. στις 4/10/2013 πως η Ε.ΥΔ.Α.Π. εξετάζει σοβαρά τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες αυξάνοντας τα ηλικιακά όρια των παιδιών.

Η Ε.Π.Α. επεξεργάζεται τα στοιχεία για τις πολύτεκνες οικογένειες χωριστά για κάθε Δήμο και Δημοτική Ενότητα εντός της περιοχής της αρμοδιότητας της Ε.ΥΔ.Α.Π. τα οποία θα θέσει υπόψη της Εταιρείας.

 

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top