Καταγραφή Φυσικής Παρουσίας Από Τον Ο.Γ.Α. Των Πολυτέκνων Που Λαμβάνουν Πολυτεκνία Επιδόματα Και Ισόβια Σύνταξη Reviewed by Momizat on . Ο Ο.Γ.Α., με την υπ ’αριθ. 5/25-9-2012, Εγκύκλιό του προς όλους τους ανταποκριτές του, γνωστοποίησε ότι από 1 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012 θα εφαρμοστεί το Ο Ο.Γ.Α., με την υπ ’αριθ. 5/25-9-2012, Εγκύκλιό του προς όλους τους ανταποκριτές του, γνωστοποίησε ότι από 1 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012 θα εφαρμοστεί το Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Καταγραφή Φυσικής Παρουσίας Από Τον Ο.Γ.Α. Των Πολυτέκνων Που Λαμβάνουν Πολυτεκνία Επιδόματα Και Ισόβια Σύνταξη

Καταγραφή Φυσικής Παρουσίας Από Τον Ο.Γ.Α. Των Πολυτέκνων Που Λαμβάνουν Πολυτεκνία Επιδόματα Και Ισόβια Σύνταξη

Ο Ο.Γ.Α., με την υπ ’αριθ. 5/25-9-2012, Εγκύκλιό του προς όλους τους ανταποκριτές του, γνωστοποίησε ότι από 1 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012 θα εφαρμοστεί το μέτρο της καταγραφής φυσικής παρουσίας των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων στα ΕΛ.ΤΑ. ή στις Τράπεζες, απ’ όπου του καταβάλλεται το πολυτεκνικό επίδομα ή ισόβια σύνταξη.

Η καταγραφή φυσικής παρουσίας είναι υποχρεωτική και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τ’ απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι πολύτεκνοι θα ειδοποιηθούν με ενημερωτική επιστολή που θα τους αποσταλεί εκ μέρους του Ο.Γ.Α.

Πέραν τούτου, μπορούν να ενημερωθούν και από τη σχετική Εγκύκλιο του Ο.Γ.Α. που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του – www.oga.gr

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top