Οι πολύτεκνοι στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Reviewed by Momizat on . Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Σ.Π.Ε, καθώς και αντιπροσωπεία πολυτέκνων νέων γονέων έγιναν στις 14 Δεκ Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Σ.Π.Ε, καθώς και αντιπροσωπεία πολυτέκνων νέων γονέων έγιναν στις 14 Δεκ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ειδήσεις » Οι πολύτεκνοι στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Οι πολύτεκνοι στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Σ.Π.Ε, καθώς και αντιπροσωπεία πολυτέκνων νέων γονέων έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου του 2010 δεκτοί στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Κατά τη συνάντηση αυτή δόθηκε η ευκαιρία:

  • να γνωστοποιηθούν στον Ανώτατο Άρχοντα της χώρας μας τα προβλήματα τα οποία βιώνουν σήμερα πολλές πολύτεκνες οικογένειες και
  • να αναλυθεί διεξοδικά η όλη αντιπολυτεκνική πολιτική της Κυβέρνησης.

proedros

Εξηγήθηκε με ιδιαίτερη έμφαση, ότι οι τελευταίες ανάλγητες οικονομικές και λοιπές θεσμικές ρυθμίσεις που προωθήθηκαν, έπληξαν ανηλεώς τις πολυμελείς οικογένειες, που οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε εξαθλίωση και σε τραγικά αδιέξοδα.

Οι πολύτεκνοι ζήτησαν από τον εξοχότατο κ. Πρόεδρο με το κύρος και τη νηφαλιότητα που διαθέτει να προχωρήσει σε δημόσιες προτροπές και παραινέσεις, προς πάσα κατεύθυνση, για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα των πολυτέκνων με μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα, σύμφωνα και με τις επιταγές του Συντάγματος, αλλά και για να υπάρξουν αποτελεσματικά δημογραφικά κίνητρα ικανά να βάλλουν «φρένο» στην ακάθεκτη συρρίκνωση του γηγενούς πληθυσμού, η οποία έχει μεταβάλλει την πατρίδα μας σε χώρα γερόντων και απομάχων.

Ο κ. Πρόεδρος αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή τους πολύτεκνους γονείς, δήλωσε ότι συμμερίζεται απόλυτα τις ανησυχίες τους και τις οξυμμένες δυσχέρειες, που αντιμετωπίζουν, σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης για την ανατροφή των παιδιών τους. Επίσης ο ανώτατος πολιτειακός παράγων της χώρας μας εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες, για την άσχημη δημογραφική πορεία της χώρας μας. Για τους λόγους αυτούς διαβεβαίωσε το Προεδρείο της Α.Σ.Π.Ε ότι, από πλευράς του, θα κάνει ότι μπορεί καλλίτερο για να δοθούν οι πλέον αποτελεσματικές και επιτυχείς δυνατές λύσεις, που θα αναστρέψουν σταδιακά τη σημερινή άσχημη κατάσταση.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top